Itinerari vial

 

Itinerari vial de la III Marxa per una “Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat”.  6 a 9 de Juliol 2015

1ª Etapa dilluns 6 de juliol: Badalona-Santa Coloma-Montcada-Granollers

BADALONA

9:00 hores. Concentració  a la Plaça Ajuntament de Badalona, lliurament reivindicacions a la representació municipal, fins a les 9:45 hores.

 

10:00 hores. Sortida de la Pza. de la vila cap Sta. Coloma de Gramenet pel següent itinerari: Carrer Francesc Layret (direcció Montgat), Prim Via Augusta, carrer d’Anselm Clavé, Plaça Alcalde Xifré, Rambla de Sant Joan, c/. Liszt, Avgda. Monaco, Avgda d’Italia, Metro Fondo, Rambla de Sant Sebastiá fins la Pza. de la Vila de Santa Coloma de Gramenet.

 

SANTA COLOMA DE GRAMENET

11:00 hores. Concentració  a la Pça. de la vila de Santa Coloma de Gramenet i lliurament reivindicacions a la representació municipal, fins les 11:45 hores.

 

12:00 hores. Sortida cap l’Ajuntament de Montcada i Reixach, pel següent itinerari:

Baixar fins Passeig Llorenç Serra en direcció Avgda. Francesc Maciá, seguir prr Avgda. Francesc Maciá (creuar per sota l’autopista del Maresme) i seguir fins la rotonda (planta Cacaolat), girar la rotonda 270 graus per agafar el carrer que enllaça amb el camí de la ribera del riu Besòs en direcció al cementiri de Santa Coloma de Gramenet, un cop passat el cementiri agafar el carrer de Sant Adrià a la Roca fins a agafar de nou el camí de la ribera del riu Besòs, arribar al primer pont que creua el riu Besòs per agafar l'Avinguda de la Ribera en direcció Montcada fins al carrer dels Horts, Carrer dels Horts, carrer Aigues en direcció Ajuntament Montcada i Reixach, girar en direcció a l'Avinguda Unitat i finalitzar davant l'Ajuntament sobre les 13:30 hores.

 

MONTCADA I REIXACH

13:30 hores. Concentració davant de l’ajuntament de Montcada i Reixach, i lliurament reivindicacions a la representació municipal fins les 14:15 hores.

 

14: 15 hores. Dinar popular fins les 16 hores.

 

16:00 hores. Finalitzada el dinar popular (lloc pendent) dirigir pel carrer Cristòfor Colom fins a l'estació de Renfe línia R2 per agafar tren fins a Granollers Centre (horari 16: 50, arribada a Granollers centre a les 17:08.)

 

GRANOLLERS

17:10 hores. Dirigir-se cap a la Porxada pel següent itinerari: Passeig Cristófol Colom, c /. Francesc Macià, c / Alfons IV, Pça. De la Corona, c / .Anselm Clavé, c /. Sant Roc i finalitzar a la Porxada, plaça de l'Ajuntament.

Arribada a la Porxada sobre les 17:45.

 

17:45 hores. Concentració a la Pça de la Vila i lliurament reivindicacions a la representació municipal fins a les 18:30 hores.

 

18:30 hores. Obra de teatre  de 19 a 20:30 hores.

 

20:30 hores. Sopar popular fins a les 22 hores.

 

22:10 hores. Allotjament i descans.

2ª Etapa dimarts 7 de juliol: Granollers-Montcada Reixach-Ripollet-Cardanyola-Badía del Vallés- Sabadell-Terrassa

 

08:13 hores. Sortida estació Renfe Granollers (Linea R2) en direcció Montcada i Reixach

 

MONTCADA i REIXACH

08:28 hores. Arribada Estació Renfe Montcada i Reixach. Itinerari: c/ C.Colom, c/Generalitat,  c/ Major,  c/ Mosen J.Castellví,  Rbla. Paisos Catalans, Rotonda  C17, c/Carrerada, c/Beat Oriol, c/de la Mercè, ctra.Ripollet    BV1411.

 

RIPOLLET

Itinerari : C/ Sant Jaume, C/ Balmes, fins ajuntament, arribada a las 10:00 hores. Concentració en Pça ajuntament i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal fins les 10 :45 hores.

11:00 hores. Sortida cap Cerdanyola. Itinerari: C/ de l’Estació, passarel·la travessar autopista C58,

Avga. Creu Roja (travessar la N 150).

 

CERDANYOLA

Itinerari: Avga. Catalunya, c/ Francesc Layret,  Plaça Ajuntament (sobre les 11:30 hores)

11:30 hores fins les 12 hores. Concentració en Pça ajuntament i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

12:00 hores. Sortida cap Badía del Vallés. Itinerari: Passeig de Cordelles, Rotonda de la Clota,

c/ Can Pallarés, Rotonda C/ Santa Anna, c/ Santa Anna, c/ de la Clota, c/ de la Clota En paral.lel a la autopista  C58, passa sota la C58  i  entrada Badia

 

BADIA DEL VALLES

Itinerari: Avgda de la Mediterranea, rebem a la marxa al parc de la República que està just passant el pont. Ens dirigim a Avgda. Costa Brava, Avgda Tibidabo,  Via de la Plata, Avgda. Burgos fins Plaça Ajuntament (sobre les 13:00 hores)

13:00 hores. Concentració en Pça ajuntament i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

14:00 hores fins les 15:45 hores Dinar popula a la plça de la vila.

 

BARBERÁ DEL VALLES

15:45 hores. Sortida cap Barberá del Vallés per l’avgda. Burgos, Avgda. Costa Brava, c/Urgel/ronda de l’Est (Barberá). Arribem Carretera de Barcelona direcció Sabadell, entrem al carrer de vianants per a l'Ajuntament. Esperem que ens rebi l'alcaldessa i  lliurament carta reivindicativa a la representació municipal. Sortida cap Sabadell per la Carretera de Barcelona  N150.

 

SABADELL

Itinerari: Ctra. Barcelona N150 fins la cruilla Plaça Creu de Barberà, Avga. De Barberà (cap al Sabadell Centre), c/ Rambla, Plaça del Dr.Robert,  Plaça AJjuntament (sobre les 18 hores)

18:00 hores fins les 18:45 hores. Concentració en Pça ajuntament i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

18:45 hores. Sortida cap estació Renfe Sabadell Centre. Itinerari: Carrer Rambla, carrer Alfonso XIII, carrer Tres Creus

19:25 hores. Sortida tren cap Terrassa. Arribada a Terrassa a les 19:35 hores.

 

TERRASSA

Arribada a Terrassa a les 19:35 hores. Itinerari: c/del Nord, c/sociedad, concentració a les portes de la mina d'aigua pública de Terrassa (Plaça c/Sant Ignasi), Plaça Creu Gran, c/García Humet, Plaça Doctor Robert, concentració davant la Mutua Terrassa, Passeig Comte d’Egara, c/Font Vella, c/Puig Novell, c/.Sant Quirce, c/.Baldrich, Carretera Montcada, Carretera Rubí, Avenida Santa Eulalia, c/.Badalona,

20:00 hores. Acte de benvinguda, sopar popular i pernoctació en Poliesportiu Can Jofresa.

3ª Etapa dimecrees 8 de juliol: Terrassa-Rubí-Martorell-Abrera-Sant Vicençs dels Horts-L’Hospitalet LLobregat

 

08:00 hores. Sortida Poliesportiu Can Jofresa fins Plaça Ajuntament Terrassa.Itinerari: c/Badalona, Avgda. Santa Eulalia, Carretera Rubí, c/Pare Font, c/Sant Francesc, c/la Rutlla, c/de Mosterol, Plaça Vella, c/Cremat, arribada Pça ajuntament Terrassa sobre les 8:45 hores.

8:45 hores fins les 9:25 hores concentración i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

9:30 hores. Sortida cap l’estació FCG. Itinerari: C/Egara, Rambla d’Egara, Plaza Clave, Estació

FCG.

9:48 hores. Sortida tren FCG cap Rubí.

 

Rubí

 

9:57 hores. Arribada a Rubí. Itinerari cap Ajuntament de Rubí: Avgda. Barcelona, Passeig Francesc Maciá, carrer Rafael Casanova, carrer del Vapor, Ajuntament Rubí.

10:20 hores fins les 11:10 hores. Concentració i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

11:15 hores. Sortida cap l’estació de Renfe de Rubí. Itinerari: Carrer Doctor Robert, Carrer de Colom,   Rambleta de Joan Miró, Passeig de les Torres, estació Renfe de Rubí

11:58 hores. Sortida cap Martorell, estació Renfe de Rubí (R8)

 

MARTORELL

 

12:10 hores. Arribada a l’estació de Renfe Martorell central. Marxa a peu cap a la fàbrica de SEAT. Itinerari: Carretera de Piera, Avgda. Pau Claris, Avgda. Comte Llobregat, sortida pont que creua NII i arriba a factoria SEAT, avgda SEAT fins a accés tallers de muntatge sobre les 13:15 hores.

13:15 hores fins les 14:00 hores concentració a l'entrada de muntatge.

 

ABRERA

 

14:00 hores. Sortida de la factoria SEAT cap a la Plaça Rafael Casanovas d'Abrera, itinerari: Avgda. Can Amat, c/.  Hostal del Pi,  c/. del Treball, Avgda Lluis Companys, Passeig Esglesia, Avgda. Generalitat fins Plaça Rafael Casanovas sobre les 15:00 hores per dinar.

 

15:00 hores fins les 16:20 hores. Dinar popular i Acte a la Plaça Rafael Casanovas.

16:30 a 17:15 hores. Lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

17:25 hores. Sortida cap l’estació FCG d’Abrera. Itinerari: Passeig Estació, FCG Abrera

 

17:56 hores. Sortida tren cap Sant Vicençs dels Horts.

 

SANT VICENÇS DELS HORTS

 

18:20 hores. Arribada a l’estació FCG de Sant Vicenç dels Horts. Itinerari: c / Primer de Maig, c /. Nou, c /. la Pobla, c /. Rafael Casanova, Pl Ajuntament.19 hores fins 20 hores. Concentració i lliurament carta reivindicativa a la representació municipal.

 

20:00 hores. Acte. Exposició campanya 30 hores/obra teatre/Cançons

 

21:00 hores. Sopar Popular i pernoctació.

 

 

 

4ª Etapa dijous 9 de juliol: Sant Vicençs dels Horts-L’Hospitalet LLobregat-Barcelona

 

8:09 hores. Sortida cap l’estació FCG de Sant Vicençs dels Horts, arribada  a l’estació Avgda. Carrilet a les 8:24 hores. Itinerari fins Plça. Ajuntament L´Hospitalet: Rambla de la Marina, C/. d’Enric Prat de la Riba, Carrer major, arribada Plça. ajuntament sobre les 8:50 hores

 

L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

 

9:00 hores. Concentració en Plça Ajuntament de L’Hospitalet LLobregat, lliurament carta reivindicativa a la representació municipal, fins les 9:45 hores

 

10:00 hores. Sortida cap Can Batlló. Itinerari: Carrer Major, Carrer d’Enric Prat de la Riba, Carrer Santa Eulalia, creuar rotonda Rambla Badal, carrer Constitució,  Can Batlló.

 

BARCELONA

 

11:30 hores. Concentració-Assemblea en Can Batlló.

 

12:30 hores. Sortida de Cant Batlló cap al parc de l'Espanya Industrial. Itinerari: Carrer Constitució, carrer d'Olzinelles, Carrer de Sants, carrer de l'Espanya Industrial, fins l'Espanya Industrial.

 

13:00 hores fins les 15:00 hores Dinar popular a l’Espanya Industrial.

 

15:00 hores.  Sortida del Parc en direcció de Pl sant Jaume. Itinerari: Carrer de Watt, Carrer de Sants, Carrer de la Creu Coberta, Pl. Espanya, Gran Via de les Cots Catalans, Pl. Universitat, Carrer de Pelai, Pl. Catalunya, Carrer Fontanella, Carrer Via Laietana, Plaça de l'Àngel, Carrer Jaume I, Plaça Sant Jaume.

 

17:00 hores. Concentració en Plaza Sant Jaume, lliurament carta reivindicativa a la representació de l’ajuntament de Barcelona.

 

18:00 hores. Sortida cap al Parlament. Itinerari: Carrer Jaume I, Via Laietana, Passeig Isabel II, Avinguda del Marquès de l'Argentera, entrada al Parc de la Ciutadella, carrer Destillers fins arribar al Parlament.

 

18:45 hores a 20:15 hores. Concentració davant el Parlament i lliurament carta reivindicativa a la presidenta del Parlament i als grups parlamentaris. Assemblea final informativa.