III Marxa a Catalunya

Propera reunió a Barcelona es el dimecres 1 de juliol dimecres a les 18h

Propera reunió de treball preparació de la III Marxa el dimecres 1 de juliol a les 18:00 hores, al local de CONFAVC, c /. Doctor Aiguadé, nº 18, prop estació de metro Barceloneta (Línia IV).


PRESENTACIÓ III MARXA A BARCELONA dijous 2 de juliol a les 18h

El dijous 2 de juliol a les 18 hores al local del Casal de Barri "Pou de la Figuera", carrer Sant Pere Més Baix nº 70 (a prop de les estacions de metro de Jaume I, Urquinaona, Arc Triomf) s'efectuarà la presentació de la III Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat que tindrà el seu inici el dilluns 6 de juliol, a les 9:00 hores a la plaça de la Vila de l'ajuntament de Badalona i finalitzarà el 9 de juliol a les 19 hores davant del Parlament.


Assemblea unitaria preparatoria III Marxa "Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat”

Convocatòria inicial preparació III Marxa contra l'atur, la pobresa i la desigualtat

Comunicat preparació III Marxa

Convocatòria III Marxa

Inscripció a la Marxa

Diari de la Marxa

Invitació presentació III Marxa a Barcelona 2 de juliol 18hores

Acta 1 del 6 de maig 2015

Acta 2 del 20 maig 2015

Acta 3 del 3 de juny 2015

Acta 4 del 10 de juny 2015

Acta 5  del 17 de juny 2015

Acta 6 del 25 de juny 2015

Itinerari

Imatges

—————————————————————————————————————————————————


III MARXA PER UNA CATALUNYA SENSE ATUR, POBRESA I DESIGUALTAT

Les polítiques d'ajust i austeritat aplicades pels governs de l'Estat i de la Generalitat han provocat un atur massiu i prolongat que ha sumit en la misèria a centenars de milers de persones que pateixen desnonament de l'habitatge, tall de subministrament de l'aigua, llum i gas per impagament de les factures, etc. Mentre els bancs i les grans empreses obtenen beneficis multimilionaris i s'eixampla la desigualtat en benefici dels rics.

L'aplicació de l'última reforma laboral a més de destruir més d'1 milió de llocs de treball, ha reforçat la precarietat laboral i devaluat els salaris. L'extensió dels contractes a temps parcial i les retallades salarials han provocat que els ingressos d'un terç de la població laboral siguin inferiors al salari mínim, un dels més baixos d'Europa. Ja no n'hi ha prou de tenir un contracte de treball per deixar de ser pobre.

Les retallades també s'han acarnissat sobre les pensions de la gent gran. La no revalorització de les pensions amb l'IPC ha suposat la pèrdua de fins a un 6% del seu poder adquisitiu, colpejant a centenars de milers de famílies que sobreviuen a l'empara de les pensions dels seus pares i avis.

El govern d'Artur Mas es mostra insensible davant les necessitats de centenars de milers de persones, que abandona a mans de la caritat, mentre dificulta l'aprovació de la proposta de llei de la Renda Garantida de Ciutadania, dret ciutadà que permetria superar la pobresa existent.

Mentrestant, a esquena de la ciutadania i dels pobles d'Europa, les institucions de govern de la Unió Europea negocien en secret amb el govern d'Estats Units l'Associació Transatlàntica de Comerç i Inversió (TTIP en les seves sigles en anglès) l'aplicació eliminaria drets laborals i socials reforçant el poder de les grans empreses i transnacionals per sobre dels Parlaments.

És hora de dir prou i mobilitzar-nos per rescatar les persones i defensar la nostra dignitat!

Fem una crida a les persones sense feina, a la classe treballadora, a la ciutadania solidària a acompanyar-nos en la III Marxa que passarà per diverses localitats de Barcelona, on lliurarà la seva carta de reivindicacions a les noves representacions municipals i al Parlament de Catalunya, i es trobarà amb assemblees de la ciutadania.

Per la derogació de la reforma laboral i l'eliminació del sistema de precarietat laboral, perquè el Parlament aprovi la proposta de llei de la Renda Garantida de Ciutadania i la ILP de mesures d'urgència habitacional i pobresa energètica, cap a la setmana laboral de 30 hores sense disminució del salari perquè puguem treballar tots i amb major qualitat de vida, per recuperar l'actualització de les pensions amb l'IPC, NO al TTIP: Participa i rep la III Marxa en les places de les ciutats per on passa! !

ÉS L'HORA DEL CANVI. ÉS EL MOMENT DE DEFENSAR LA DIGNITAT http://www.forumaturpobresaidesigualtat.org/catala/iii-marxa-a-catalunya/

4 de Juliol 2015 a les 11 hores en la Plaça del Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

11 h. Concentració i Presentació III Marxa; 12 h. Assemblea sobre l'atur, la Pobresa i desigualtat; 14 h. Dinar popular.

4 de Juliol 2015 a les 18 hores al "Parc Nou de Prat de Llobregat" Concentració i Acte de Presentació Objectius Marxa i debat

RECORREGUT III MARXA 6 A 9 DE JULIOL


ENTITATS QUE DONEN SUPORT A LA III MARXA “PER UNA CATALUNYA SENSE ATUR, POBRESA I DESIGUALTAT:

Coordinadora d'assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya, Assemblea de Barcelona, La Marina-Zona Franca, Badia del Vallès, Cerdanyola-Ripollet, Marea básica, Montcada, Aturats Vallès, Granollers, Prat de Llobregat, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicençs dels Horts, Terrassa, Vilanova i la Geltrú; APE, As. Drets Socials, ECAS, Campanya per la setmana laboral de 30 hores, Col.legi Oficial Treball Social, Comissió Promotora ILP Renda Garantida de Ciutadania, Fòrum d'alternatives a l'atur, pobresa i desigualtat, Marea Pensionista, Marxas Dignitat, PAH; CCOO, CO.BAS, FESIM-CGT, IAC, UGT; ACP, Ateneu Zona Franca-La Marina l'engranatge, ATTAC-Acordem, CONFAVC, FAVB, Front Cívic, Xsuc-Socialisme21; Barcelona en Comú, CUP, EUiA, ICV, PODEM, Procés Constituent, PSUC-Viu, Recortes Cero.