Informe Enquesta Partits Polítics

El passat dissabte 25 d'abril, en el marc del "Fòrum d'alternatives a l'atur, pobresa i desigualtat" va ser presentat l'informe amb els resultats de l'enquesta a partits polítics, candidatures i organitzacions socials i cíviques realitzada per la Coordinadora d 'ASSEMBLEES DE treballadors / es de Catalunya.

 

Les organitzacions polítiques i candidatures que van respondre l'enquesta són: CUP, EUiA, ICV, PODEM Barcelona, ​​Procés Constituent, PSC i "Recortes Cero". Per les organitzacions socials i ciutadanes van respondre: CGT-FSIM, CONC, IAC, UGT Catalunya, USOC; ACP, Front Cívic, Marea Pensionista, PAH i XSUC-Socialismo21.

 

Els resultats dels sis blocs en què es divideix l'enquesta van ser explicats breument pels membres de la Coordinadora Joan Mestres, Eduard, Diosdado Toledano, i el membre de la PAH Albert Pallás.

 

Expressem el nostre agraïment a les 17 entitats que han tingut l'amabilitat d'emplenar l'enquesta i amb això facilitar la informació necessària per afavorir i construir la unitat d'acció necessària en la defensa d'aquelles reivindicacions o objectius àmpliament compartits.

 

Us adjuntem en arxius PDF els informes en català i castellà.

 

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.

 

Coordinadora d’assemblees de treballadors/es de Catalunya

 

Web Coordinadora: http://aturatsbarcelona.coordinadoraaturatscatalunya.org/

 

Web del Forum: http://www.forumaturpobresaidesigualtat.org/